5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Personele çifte ödül

YENİMALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR'DAN PERSONELE ÇİFTE ÖDÜL

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vergi döneminde yüksek performansla çalışan personellerini ödüllendirerek, düzenlediği eğlencede Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarını tatile göndereceği müjdesini verdi.

Başkan Yaşar, vergi döneminde yüksek performansla çalışan personellerini ödüllendirdi. 6 bin yüz 11 sayılı borç yapılandırma yasasının uygulanması ve vergi dönemi olması sebebiyle artan yoğunlukta çalışan Mali Hizmetler Müdürlüğü personeli ile Belediye Salonu'nda bir araya gelen Yaşar, çalışanları tebrik etti.

Vergi döneminin sona ermesiyle birlikte Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarının geleneksel hale gelen vergi dönem sonu eğlencesine Yaşar'ın yanı sıra, Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Boran ve Şube Müdürleri de katıldı.

Yaşar yaptığı konuşmada vergi döneminde özveri ve güler yüzle hizmet eden Mali Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarını tatile göndereceği müjdesini verdi. Çalışanların, vatandaşlar ile iletişimleri konusunda tebrik ve teşekkür telefonları aldığını da ifade eden Yaşar, "Personelimizi vatandaşlara gösterdikleri güler yüz ve çalışma disiplini nedeniyle kutluyor, teşekkür ediyorum. Benim için en önemli şey, belediye binasına gelen vatandaşın buradan zamanında ve güler yüzle ayrılması. Buna çok dikkat edilmesi gerektiğinin altını bir daha çiziyorum ve personelimizden bu performansın sürekli olmasını istiyorum" diye konuştu.

Eğlencenin sonunda Fethi Yaşar Mali Hizmetler Müdürü Hüseyin Boran'a çiçek vererek tebrik etti.

YENİMALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR'DAN PERSONELE ÇİFTE ÖDÜL
YENİMALLE BELEDİYE BAŞKANI YAŞAR'DAN PERSONELE ÇİFTE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 18:17:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?