3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Polisten 'on numara' operasyon

Ankara polisi tarafından düzenlenen ''On numara'' adlı fuhuş operasyonunda 53 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 5 ay süren çalışmalarından ardından "örgütlü insan ticareti yapmak, fuhşa aracılık etmek, fuhşa yer temin etmek ve fuhuş yaptırmak" suçlarıyla ilgili olarak 12 Ocak'ta çeşitli adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda H.A., B.K., M.A., K.G.O., İ.G., M.B., N.E., H.D., F.Ö., V.G., A.B.Ş., S.I., M.Z., T.A., T.T., S.S., Z.E., C.M.B., C.K., A.Ö., M.D., A.S., İ.G. ve N.M. ile yabancı uyruklu O.S., İ.G. ve N.I. yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda fuhuş yaptıkları tespit edilen 22'si yabancı uyruklu, 4'ü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 26 kadın da yakalandı. Fuhuş yaptıkları belirlenen yabancı kadınlar Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, diğerleri serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan zanlılarla birlikte 9 araç, 15 adet bilgisayar, çok sayıda cep telefonu, 3 bin 480 TL ile bir miktar dövize el konuldu. Zanlılar polis sorgularının tamamlanmasının ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 12:54:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?