5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Ptt personeli, yaşlıları ziyeret etti

PTT çalışanları Ramazan Bayramı öncesi Doğantepe Yaşlılar ve Bakım Evi'ni ziyaret ederek gıda ve giyecek yardımında bulundu.
 
PTT Ankara İl Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleşen yardım etkinliğine PTT Genel Müdürü Osman Turhal, Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş, PTT Ankara İl Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu ile çok sayıda PTT çalışanı ve bürokrat katıldı. Ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet imkanı bulan ve Doğantepe Yaşlılar ve Bakım Evi hakkında bilgiler alan Genel Müdür Osman Turhal, yaşlılar ve bakım evini kurarak sahip çıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti. Türk milletinin, yaşlılara ve düşkünlere özel bir saygı duyduğunu anımsatan Tural, "Biz, Doğantepe Yaşlılar Evi'ni yaklaşık üç yıldır belli aralıklara ziyaret ediyoruz. Buradaki anne babalarımız da sağ olsunlar bizi bu yıl şeref konuğu olarak ağırlıyorlar. Ancak, biz buraya gelmekle şeref duyduk" dedi. Altındağ Belediyesi'ni sosyal belediyecilik alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı kutlayan Tural, "Altındağ Belediyesi, böyle bir kurum tahsis ederek yaşlı ve düşkün insanlarımızı başkalarının insafına bırakmamış ve onlara sahip çıkmıştır. Asıl teşekkür edilmesi gereken kurum onlardır" diye konuştu. Gazete Altındağ'ın gündeme taşıdığı "Altındağ'da mültecilerin durumu" haberlerini de okuduğunu belirten Tural, Başkan Yardımcısı Yunus Keleş'ten Altındağ'da göçmen ve mülteci olarak bulunan Somali, Sudan ve Irak vatandaşları hakkında da bilgi aldı.
Tural'ın ardından söz alan Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Keleş ise PTT Genel Müdürü Turhal ve diğer bürokratlara, Ramazan Bayramı öncesi Yaşlılar Evi'ni ziyaret ettikleri için teşekkür etti. Yaşlıların, bir toplumun yaşayan hafızası olduğuna dikkat çeken Keleş, "Sizler, geçmişten gelen geleceğimizsiniz, toplumsal örf ve kültür alanında teminatımızsınız. İşte bu nedenle sizi çok seviyoruz.
Lütfen bizi de kendi çocuğunuz gibi görün ve sevgimizi kabul edin" diye konuştu. Konuşmaların ardından ziyaret, yardımların dağıtılmasıyla son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 18:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?