3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Pursaklar Sarayköy'e bağlanıyor!

Pursaklar Belediyesi yol açma ve genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ederken, Belediye Caddesi ve Çağatay Caddelerini birleştirecek olan çalışmayla Pursaklar ile Sarayköy birbirine bağlanmış olacak.

Protokol yolundan sonra iki bölgeyi birbirine bağlayacak olan alternatif yolun genişliği 15 metre olacak. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla yaklaşık 900 metre yol tamamlanmış olacak.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Yolun medeniyet olarak algılandığı bir dönemde yaşıyoruz. Biz de bu anlayışa uygun olarak öncelikle yol yapım çalışmalarını sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin Pursaklar Merkez ile Saray Mahallesi arasında rahat bir ulaşım sağlaması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmalarda üç ekibimiz aynı anda çalışmaktadır. Alt yapı çalışmalarını tamamladığımız kısımda dolgu ve genişletme ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Yolumuzu kısa sürede hizmete açacağız. Genişletilmiş yolun şimdiden hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pursaklar'ın tüm bölgelerinde yol yapım, asfalt ve bordür çalışmalarını devam ettiğini ifade eden Çetin, Saray Merkez, Karyağdı Mahalleleri ile Sirkeli ve Altınova'da bordür ve asfalt çalışmalarının da aralıksız devam ettiğini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2009 Cumartesi 13:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?