3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Rüşvet operasyonuna 17 gözaltı

Başkent'te trafik polislerine ve dolmuş durak başkanlarına yönelik düzenlenen 'rüşvet operasyonu'nun 3. ayağında 17 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin rüşvet iddialarına yönelik düzenlediği operasyonun birinci ayağında aralarında trafik polislerinin de olduğu 15 kişi gözaltına alınmış, 6 kişi tutuklanmıştı.

Operasyonun ikinci ayağında ise aralarında 27 trafik polisinin bulunduğu 33 kişi gözaltına alınmıştı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 11'i tutuklanmıştı. Operasyonun bugün düzenlenen üçüncü ayağında ise dolmuş durak başkanı olduğu öğrenilen 17 kişi gözaltına alındı.

Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Haluk balaban IP: 88.228.219.xxx Tarih : 16.03.2009 20:18:22

Sadece onlarmı ? ucu nereye dayanıyor bir bakın ? dolmuş duraklarında her gün toplanan teklikler nasıl keklik oluyor iyi bakın 17 değil otuz beş bile az gelir...!yakalananlar. halkın arasına girin birde onlardan duyun gerçekleri. Trafik Müracaat binasının bile kaçak mı ruhsatlımı olup olmadığınada bir bakın hangi tahsisatla yapılmış...? ve ondan sonra olur olmaz halka ceza yazanları ve hala sokak arası yasalaşmiş kanunsuz otoparkçıları görün hele biri varki hamamönü saray düğün salono ünü arkası ve  doğum evinin yanını arkasındaki yasa dışı otoparklar kimin bir bakıverin zahmet olmazsa Ucu Altındağ belediye meclis üyelerine dokunuyormu   dokunmuyormu  ?