5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sadece 7 yıl sürdü!

Akgül ailesinin otomobili TIR’la çarpıştı. Feci kazada baba ile oğlu ölürken, anne ve kızı ağır yaralandı. Akgül çiftinin 7 yıl önce tüp bebekle doğan ikizleriyle olan mutlulukları acı şekilde son buldu.

Pazartesi günü, eşi ve ikiz çocuklarıyla Ankara’dan Antalya’ya tatile gitmek için yola çıkan Mehmet Akgül’ün (53) kullandığı otomobil, Uşak-Sivaslı karayolunun 27’nci kilometresindeki Uzunoluk Mevkii’nde, karşıdan gelen Hasan Okyay yönetimindeki TIR’la çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Akgül ile oğlu Onat Mustafa Akgül olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Nalan Akgül ve kızı Neva Akgül ise ağır yaralandı. Kazanın ardından anne ve kızı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. TIR şoförü Okyay tutuklandı.

TÜP BEBEKLE İKİZLER DOĞDU

Ankara’da Merkez Bankası’ndan emekli olduktan sonra Kuğulu Pasajı’nda antikacılıkla uğraşmaya başlayan Mehmet Akgül ve devlet memurluğundan emekli eşi Nalan Akgül’ün yıllardır çocuk özlemi çektiği ve 7 yıl önce tüp bebek yöntemiyle ikiz çocuk sahibi oldukları ortaya çıktı. Onat Mustafa ve Neva adını verdikleri ikizleri ile Antalya’ya tatile giderken Uşak’ta trafik kazası geçiren Akgül ailesinin mutluluğu fotoğraflarda kaldı.

Baba-oğul öldü, kız komada

KAZADA hayatını kaybeden Mehmet Akgül ve oğlu Onat Mustafa Akgül dün Ankara’da toprağa verilirken, Uşak Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren Neva Akgül’ün beyin ölümünün gerçekleştiği, anne Nalan Akgül’ün ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

DHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2013 Perşembe 09:47:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?