3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sandıktan yüzümüzün akıyla çıkacağız

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti'nin yerel seçimlerde büyük bir başarı göstereceğini belirterek, "29 Mart'ta AK Parti öyle bir şahlanacak ki yedi düvel inşallah bunu duyacak" dedi.

Bakan Çağlayan, AK Parti Keçiören seçim bürosunu belediye başkan adayı Mustafa AK ile birlikte hizmete açtı. Bakan Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, "AK Parti'nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren gerek ekonomide, gerekse diğer konularda vatandaşımızın başını öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Ekonomik olarak Türkiye bundan 6 yıl önce dünyanın 26. büyük ekonomisi konumundaydı. Bugün ise Türkiye'nin kişi başına geliri 10 bin doların üzerine çıkarak, dünyanın 16. büyük ekonomisi olmuştur" dedi.

Yaklaşan yerel seçimlere de değinen Bakan Çağlayan, "29 Mart'ta AK Parti öyle bir şahlanacak ki yedi düvel inşallah bunu duyacak. Ankara, Keçiören'i ile Altındağ'ı ile Mamak'ı ile 25 metropol ve ilçelerinin tamamında ve büyükşehirde inşallah alarak Türkiye'de destan yazacak. Bu konuda milletimizin sağduyusuna güveniyoruz. Kim yapar bu hizmeti; Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasındaki Ak kadrolar yapar" diye konuştu.

AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Mustafa AK da konuşmasında, seçimlerde kazanıp kazanmamak konusunda bir korkularının olmadığını belirterek, "Biz inşallah 29 Mart'ta sandıktan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Keçiörenimizin büyüklüğüne yakışır bir şekilde sandıktan çıkmak istiyoruz. Bundan sonraki hedefimiz budur. Keçiören, Türkiye'nin en büyük ikinci ilçesidir. Önümüzdeki süreçte büyükşehir belediyesi ve hükümetimizle el ele vererek Keçiören'e en iyi hizmeti yapmak istiyoruz. AK Parti olarak seçimleri en iyi yapan partiyiz" dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Çağlayan ve AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Mustafa Ak, birlikte açılış kurdelesini keserek Keçiören ilçe seçim bürosunu hizmete açtı.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 18:36:10
Güncelleme :22 Mart 2009 Pazar 18:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?