1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANKARA

Sarhoş dehşeti!

Başkent Ankara’da, birlikte gezip eğlendikleri bir kişiyi karnından bıçaklayan şahıs, Köşk önünde ekiplere zor anlar yaşattı. Teslim olmamak için polislere direnen ve kendini doğrayan şahıs, olay yerine gelen abisine teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Osman B. ve bir arkadaşı gece geç saatlere kadar birlikte eğlenerek otomobille dolaşmaya çıktılar. Aracın içinde de içki içmeye devam eden şahıslar, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Otomobil içindeki tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar, araçtan inerek Çankaya Caddesi üzerinde yumruklaşmaya başladı. Kavga sırasında üzerinde taşıdığı bıçağı çeken Osman B., arkadaşını karnından ve bacağından bıçaklayarak kaçmaya başladı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen karakol ekipleri, yaralı şahıs için olay yerine ambulans çağırırken, kaçan şahısı da Çankaya Caddesi üzerinde kovalamaya başladı.

Yaralı şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaçan zanlı da Çankaya Caddesi bitiminde Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünde sıkıştırıldı. Çevresinin ekipler tarafından sarıldığını gören Osman B., cebindeki bıçağı çıkararak kendisini doğramaya başladı. Ekiplere teslim olmayacağını ve üzerine gelen kim olursa olsun bıçaklayacağını söyleyen alkollü şahıs için olay yerine takviye ekip çağrıldı. Ekipleri uzun süre uğraştıran ve çevresine küfürler yağdıran şahıs sebebiyle, olay yerine Cumhurbaşkanlığı’ndan sivil ekipler de geldi.

Polislere bir türlü teslim olmayan Osman B. olay yerine çağrılan abisi yanına gelince sakinleşti. Elindeki bıçağı bırakan şahısı polisler göz altına almak isteyince yeniden kargaşa çıktı. Karakol ekipleri tarafından zorla ekip otosuna bindirilen şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 13:19:58
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 11:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?