3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sauna çetesi yakalandı

Başkent'te, av tüfeği ve tabanca tehdidiyle saunada gasp yaptıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesi Cinnah Caddesi üzerinde bulunan bir saunayı 25 Ocak 2009 tarihinde saat 22.00 sıralarında basan kar maskeli 5 kişi içerde bulunanları av tüfeği ve tabanca tehdidi ile etkisiz hale getirdi.

Daha sonra saunada bulunan 10 kişinin 8 cep telefonu ve 2 bin TL kadar parasını gasp eden saldırganlar, saunadakileri bir odaya kilitledikten sonra olay yerinden kaçtı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin olayla ilgili yaptığı çalışmalarda, bölgede bir binanın güvenlik kamerasından saldırganların kar maskelerini çıkarırken görüntüleri tespit edildi. Görüntülerden yola çıkan polis ekipleri sauna baskınını gerçekleştiren şüphelilerin Etimesgut'ta bir kahvehanenin müdavimi olduklarını belirledi.

Düzenlenen operasyonda İbrahim D. (25), Uğur T. (30), Muhammet K. (20) , Murat Ö. ve Ömer O., Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 1 av tüfeği ve 2 adet tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, polis sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 17:26:03
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 17:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?