4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Savaş, kızını evlatlıktan reddetti

Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş, kendisinden habersiz olarak küçük kızı Alev Savaş’ın, Antalyalı işadamı Serkan Eltut ile gizlice evlenmesi üzerine kızını evlatlıktan reddetti.

Vural Savaş’ın eşi Nermin Savaş,“Şoktayız, perişanız. Kızıma uyuşturucu verdiler, kandırdılar, Alev’i kurtaramadım'' dedi.


Gazeteport adlı internet sitesinin haberine göre, Vural Savaş’ın kızı Alev Savaş’ın, Antalya’da gizlice evlenmesi Savaş ailesini yıktı. Kızlarının, adı "Playboy’a çıkan" bir işadamı ile kendilerinden habersiz evlendiğini duyan Vural Savaş, "Artık Alev diye bir kızımız yok, reddettik" dedi.


Alev Savaş, geçen cuma gecesi Antalya’lı işadamı Serkan Eltut ile gizlice nikah masasına oturdu. Antalya'da geçen yıl bir arkadaş davetinde tanışan Alev Savaş ile Serkan Eltut’un, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde evlendikleri ortaya çıktı. Nikahı belediye evlendirme memuru kıyarken, şahitliklerini yakın arkadaşları yaptı.

Aile şok oldu



Vural Savaş, “Kızımı reddettim'' derken, Gazeteport’a konuşan Nermin Savaş, “Kızıma ne yaptılar bilmiyorum. Yaptığı aklı başında bir hareket değil'' dedi. Serkan Eltut’un ailesi ile görüştüğünü söyleyen Nermin Savaş, “Serkan tuhaf bir haldeydi. Alev aklı başında bir insan, onunla evlenmezdi, kızıma bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Çocuğumuzu kurtaramadık'' diye konuştu. Kızı Alev’le görüşmediğini, telefonla aramadığını da söyleyen Nermin Savaş, “Arasam da ne söyleyeceğim. Bizim Alev diye kızımız yok. Reddettik'' dedi.

İkinci evliliği


Vural Savaş’ın küçük kızı Alev Savaş, 2000 yılında Ankara’lı işadamı Selim Gençler’le evlenmişti. Bilkent Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu Alev Savaş, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 1,5 yıl süren evliliğini noktaladı.


Savaş’ın ikinci evliliğini yaptığı Antalya’lı işadamı Serkan Eltut da bir süre önce trafik kazasında eşi Derya’yı kaybetmişti. Bir erkek çocuğu olan Serkan Eltut, evlilik öncesi Antalya’da çapkınlığı ile tanınıyordu.

Eltut’un sanatçı Mine Çayıroğlu, Türkiye güzeli Bilgi Kara ve manken Gabi ile beraberliği magazin basınına yansımış evlendiği ve daha sonra kaybettiği eşine de 4 bin adet kırmızı gül göndermesi, gazete sayfalarında yer almıştı.

Savaş ailesi, kızlarının gizlice evlendiğini iki gün sonra öğrendi. Haberi alan Vural Savaş ve eşi rahatsızlanınca, yakınlarınca hastaneye götürüldü.
Miliyet internet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2007 Salı 09:40:42
Güncelleme :26 Haziran 2007 Salı 09:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?