3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Seçim uğruna canından oldu

Başkent'te bir kişi, seçim çalışmaları sırasında parti bayrağı asmaya çalışırken düşerek hayatını kaybetti. Yaşanan üzücü kaza sonucu hayatını kaybeden şahıs Ankara'da toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Keçiören ilçesi Bademlik Mahallesi Balkan Sokak'ta meydana geldi. Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) seçim çalışmaları sırasında 7 katlı binanın çatısına arkadaşlarıyla birlikte parti bayrağı asan Yüksel Aydın (38), bir anda dengesini kaybederek düştü.

Kaldırıldığı Keçiören Hastanesi'nde kurtarılamayan Aydın için Karşıyaka Mezarlığı'nda öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, MHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Şükrü Şahin ile Yüksel Aydın'ın yakınları ve çok sayıda partili katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Aydın'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:35:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda aydın IP: 188.3.146.xxx Tarih : 19.04.2009 16:11:31

canım amcamı sevgiyle anıyorum onu çok seviyoruz hepimiz onu çok ama çok özledik canım amcam ruhun şad mekanın cennet olsun seni çok ama çok seviyoruz mekanın cennet, komsun hz Muhammed,merteben şehitlik olsun!!!