5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Şehit Başkomiser Ataman'ın parkı açıldı

Gazi Üniversitesi'nde meydana gelen bir silahla yaralama olayının zanlısını yakalamak için düzenlenen operasyonda şehit düşen Cinayet Büro Amir yardımcısı Başkomiser Erkan Ataman'ın ismi Keçiören'de bir parka verildi.
 
Keçiören Esertepe'de bulunan Şehit Başkomiser Erkan Ataman Parkı'nın açılış törenine, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Keçiören Kaymakamı Ali Galip Saral, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ile üst düzey emniyet görevlileri ile şehidin annesi Emine Ataman ve yakınları katıldı. Törende bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Altınok, Şehit Başkomiser Ataman'ın kendini görevine adamış, pırıl pırıl, idealist bir polis olduğunu belirterek vatan, millet ve devlet sevgisiyle görev yaptığını söyledi. Altınok, Ataman'ın görevi başında şehit edildiğini kaydederek, "O, kıyamete kadar sağ kalacak" dedi.
 
Ankara Emniyet Müdürü Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti devletinin millete hizmet için tüm engelleri aşacağını belirterek, Şehit Başkomiser Ataman'ın millet, bayrak, toprak ve ezan için şehit olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından, Keçiören Belediye Başkanı Altınok, şehit polisin annesi Emine Ataman'a bir plaket sundu. Şehit Başkomiser Erkan Ataman Parkı, kurdeleyi şehidin annesi Emine Ataman'ın kesmesiyle açıldı. Tören, parka ağaç dikilmesiyle son buldu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2006 Pazar 18:37:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?