5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Şehitler dualarla anıldı

BAŞKENTTE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) tarafından 18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle şehitleri anma gecesi düzenlendi.

EMŞAD tarafından Rıxos Otel'de düzenlenen şehitleri anma gecesine Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahrettin Demirer, Iğdır Milletvekili Ali Güner, BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler ile şehit yakınları ve gaziler katıldı. Emniyet Genel Müdür Vekili Demirer, istiklal madalyası sahibi bir dedenin torunu olarak şehit yakınları ve gazilerle aynı hissi taşıdığını belirterek, 23 yıldır Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının rahat ve huzuru için fedakarca kutlu bir görev yapan polis ve jandarma ile

birlikte görev yaptığını söyledi. Demirer, polislik görevinin şerefli bir görev olduğunu ifade ederek, vatandaşın can, mal ve namusunu koruma görevini fedakarca yerine getirdiklerini kaydetti.

Emekli gazi Emniyet Müdürü Osman Kaya ise, Çanakkale Zaferi'nin Türk milleti için önemine dikkat çekerek, Türk milletinin yenilmezliğinin dünyaya bir kez daha gösterildiğini ifade etti. Kaya, Çanakkale ruhunun aşamayacağı hiçbir engelin olmadığını vurguladı.

Gecede Kur'an-ı Kerim okuma dünya birincisi Erdal Arslan, Kur'an-ı Kerim okuyarak, şehitlerin ruhları için dua etti. Etkinlik yenilen yemek ile devam etti.

BAŞKENTTE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
BAŞKENTTE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
BAŞKENTTE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
BAŞKENTTE ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2011 Pazar 21:20:03
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 01:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?