5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Serdar Kulbilge Ankaragücü'nde

SERDAR KULBİLGE ANKARAGÜCÜ'NDE

Transfer sezonunun başlamasıyla adı İstanbul takımlarıyla anılan Serdar Kulbilge, Başket ekibi Ankaragücü ile 2 yıllık mukavele imzaladı.

Önceki gün yıldız oyuncu Stanislav Sestak'ı renklerine bağlayan Sarı-lacivertli Başkent ekibi bugün ise tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge ile anlaştı.

2011-2012 futbol sezonu için hazırlıklara başlayacak olan Ankaragücü transfer çalışmalarını hızlandırdı. Önceki gün golcü oyuncu Stanislav Sestak'la 3 yıllık anlaşmaya varan Ankaragücü bugün ise 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladı.

Kulbilge, kulüp başkanı Ahmet Gökçek, genel sekreter Levent Çamur ve genel menajer Ender Yurtgüven'le birlikte 2 yıllık mukaveleye imza attı. Ankaragücü gibi büyük bir camia'ya geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Kulbilge, bundan sonra Ankaragücü'nün başarısı için ter dökeceğine vurgu yaptı.

İki sezondur Gençlerbirliği forması giyen milli kaleci, futbol serüvenine Bursa Merinosspor'da başladı. Daha sonra Bursaspor, Fenerbahçe ve Kocaelispor formalarını giyen Kulbilge, 2009-2011 sezonlarında Ankara'nın Süper Lig'deki bir diğer takımı olan Gençlerbirliği'nde oynadı.

SERDAR KULBİLGE ANKARAGÜCÜ'NDE
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 17:24:05
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 17:29:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?