5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sergen 3 yıllığına Şekerspor'da

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hangi kulüpte oynayacağı merak konusu olan Sergen Yalçın, İkinci Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra siyah beyazlı kulüple yollarını ayıran Sergen Yalçın, bu sezon Üçüncü Lig'den İkinci Lig B Kategorisi'ne yükselen Ankara temsilcisi Etimesgut Şekerspor(Eski Ankara Şekerspor) ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 500 bin YTL peşin alan yıldız futbolcuya maç başına 15 bin YTL ödenecek.

Daha önce hiç İkinci Lig'de oynamadığını ve şampiyonluk yaşamadığını belirten yıldız futbolcu, "Amacımız burada şampiyon olup, A Kategorisi'ne, oradan da Süper Lig'e çıkmak. İnşallah bunu kısa sürede başarırız. Kulüp yönetimi bana çok samimi yaklaştı. Projeleri de aklıma yattı. Böyle bir projede yer almaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Beşiktaş yönetimine kırgın olmadığını ifade eden Sergen, "Sonuçta bu karşılıklı bir alışveriş. Orada şartlar uymadığı için yollarımız ayrıldı. Kafam çok rahat" şeklinde konuştu.

Artık yaşının ilerlediğini vebu sözleşmesinin büyük ihtimalle futbol kariyerinin son sözleşmesi olacağını ifade eden Sergen, "Artık futbolu sanırım burada bırakırım" dedi.

CORDOBA DA ANTALYA YOLUNDA

Antalyaspor'un prensipte anlaştığı eski Beşiktaşlı Oscar Cordoba(36), bugün yönetimle masaya oturacak. Başkan Sedat Peker, tecrübeli kalecinin işinin en geç çarşamba günü bitirileceğini söyledi.

Başkan Sedat Peker, “Kendisi ile ciddi boyutta görüşüyoruz. Bilindiği gibi bu futbolcunun bonservisi elinde. Kendisi ile ön bir görüşme yapmıştık. Hedeflerimizi anlattık, o da bu konuda bizimle olmaktan mutluluk duyacağını belirtmişti. Çarşambaya kadar bu konuyu netliğe kavuşturacağız” dedi.

Transfer komitesinde görevli Antalyaspor yöneticisi Efe Kırmızıoğlu da Antalyaspor'un kaleci sorununu Cordoba ile gidermek istediklerine belirterek, “Beşiktaş'ın eski kalecisi Cordoba ile İstanbul'da görüşeceğiz. Bu akşam İspanya'dan İstanbul'a gelecek. Bu gece İstanbul'da bir görüşme yapacağız” dedi.

Cordoba'yı takımda görmek istediklerini belirten Kırmızıoğlu, “Cordoba kariyerli bir oyuncu. O bizi biz de onu istiyoruz. İlk görüşmeyi İstanbul'da bu gece yapacağız. Cordoba'yı 10'a yakın takım istiyor ama onun ilk tercihi Antalyaspor. Bu amaçla da ilk bizimle görüşmek için geliyor. Görüşmeler bir iki gün sürebilir. Görüşmelerin durumuna göre Cordoba Antalya'ya gelecek. Şu ana kadar yapılan tüm görüşmeler çok olumlu geçti ama biz de imza atılana kadar Cordoba Antalyaspor'da diyemiyoruz.” dedi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 13:07:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA EKİLİR IP: 85.97.132.xxx Tarih : 7.06.2006 11:24:27
YAZİKLAR OLSUN SANA DEMİRÖREN BEŞİKTAŞIN ÇOÇUGUNA BUNU YAPTIN TAYFUR HAVUTÇUYADA BUNU YAPSAYDIN YA BUNUN HESABINI GENEL KURULDA VERMELİSİN SEN DEMİRÖREN BEYEFENDİ VERMELİSİN UTANMALISIN BU OLANLARDAN AMA NERDE SENDE O YÜZ DESENE ÇOK ARAYACAKSIN MAÇ ALACAK SON DAKİKADA SENİ SEVİNDİRECEK FUTBOLCU VE SENİN BAŞARIN OLAN OLAN BU PİSLİĞİN İÇİNDE BOGULACAKSIN.