5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sertifika aldılar

YAZ OKULLARINDA SERTİFİKA HEYECANI

Keçiören Belediyesi yaz okullarındaki aktivitelerini tamamlayan gençler, sertifikalarını aldı.

Farklı branşlarda turnuvaların da düzenlendiği sertifika töreninde futbol, tenis, basketbol, voleybol, kriket ve yüzme müsabakaları yapıldı.

Turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri ilçe Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından verildi. Ödül töreninin sonunda yaz okullarının koordinasyonunu yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Özcan, Başkan Ak'a desteklerinden ve katılımından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ak, 11 branşta 4 bin 700 gencin spor yapma imkanı bulduğu yaz okullarında görev yapan eğitmenlerden, uygulamalar ve süreç hakkında bilgi alarak, genç sporcularla sohbet etti. İlçedeki genç nüfusa dikkat çeken Başkan Ak, "İlçemizde ilköğretim çağında 150 bin gencimiz var, yaz okullarıyla onları faydalı aktivitelere kanalize etmek için kurslarımızda herkesin ilgisini çekecek branşlara yer verdik. Spor, çocuklarımızın yalnızca fiziksel gelişimine katkıda bulunmakla kalmayacak, onlara planlı ve düzenli bir şekilde grup çalışması yapabilme kabiliyeti de kazandıracaktır" diye konuştu.

Tüm branşlarda kursları tamamlayan gençlere katılım sertifikası verilen törende, Teakwondo kursu öğrencilerinin yaptığı gösteriler ise hayranlıkla izlendi.

YAZ OKULLARINDA SERTİFİKA HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2011 Cumartesi 11:23:01
Güncelleme :30 Temmuz 2011 Cumartesi 16:58:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?