3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sevgililer Günü'ne özel korku filmi!

Sevgililer Günü dolayısıyla bir sinema tarafından 'Sevgililer Günü Katliamı' filminin gösterime girmesi film severlerin yoğun ilgilisini çekti.

Başkent'te faaliyet gösteren Büyülü Fener Sineması, 14 Şubat Sevgililer Günü için 'Sevgililer Günü Katliamı' adlı filmi gösterime sundu.

Sinemanın sevgililer gününde böyle bir filmi gösterime sunması özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gördü. Filmi izleyen gençler bugün 3 boyutlu olarak başka bir film bulamadıkları için filmi tercih ettiklerini ifade ederken, bazıları ise, "Çok güzel bir filmdi. Herkese tavsiye ederiz. Üç boyutlu olması güzeldi" dedi.

Filmi denemek için izlediğini ve istediği gibi bir sonuç aldığını kaydeden bir izleyici ise, "Gayet güzeldi. Korku filmini üç boyutlu izlemek istedim. Sevgililer Günü olması ayrı bir özellik oldu" diye konuştu.

Sevgililer Günü'nde her zaman romantik yerine korkunç bir film olmasını istediklerini kaydeden Büyülü Fener Sinema Müdürü Sibel Başer, "Her zaman romantik filmler gösterime girmişti. Bu defa Sevgililer Günü'nde böyle korkunç ve sürekli insan öldüren bir film gösterime girdi. Üç boyutlu olması ise ayrı bir heyecan katıyor. Film Sevgililer Günü'nde meydana gelen bir olayı anlatıyor. Azılı bir katilin kişileri öldürmesi ve bu olaylardan kurtuluş mücadelesi veriliyor. Katılım oldukça iyi. Gençler çok ilgililer. Birazda romantik bir film değil de, böyle korkunç bir filmle, Sevgililer Günü'nde tezat yaşatmak istedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 22:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?