4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Sevgilisinden ayrılan genç intihar etti

Başkent'te sevgilisinden ayrılarak bunalıma giren üniversite öğrencisi, kendini ağaca bağladığı iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre Cebeci'de meydana gelen olayda, Kıbrıs Caddesi üzerinde oturan Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Öncül Yılmaz (19), kız arkadaşından ayrılması nedeniyle bunalıma girerek, gece saatlerinde evden dışarı çıktı. Evden çıkmadan önce 'Elveda' başlıklı bir not bırakan üniversite öğrencisi genç, ayrıldığı kız arkadaşına da 'Elveda, seni çok seviyorum' şeklinde mesaj attı. Üniversite öğrencisi Yılmaz, daha sonra oturduğu evin az ilerisindeki Taşkent Sokak'ta bulunan bir ağaca halatı bağlayarak kendini astı.

Sokak üzerinden geçen bir ticari taksi sürücüsü, gencin ağaca asılı olduğunu fark ederek, durumu polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri genç üniversite öğrencisinin cesedi ile karşılaştı. Polis ekipleri üniversite öğrencisi Öncül Yılmaz'ın üzerinde yaptığı incelemede intihar etmeden önceki yazdığı not ile karşılaştı. Polis ekipleri bırakılan notun üzerinde yazılı cep telefonunu arayarak gencin arkadaşlarına ulaştı. Olay
yerine gelerek arkadaşının cansız bedeni ile karşılaşan gençler siniz krizi geçirdi. Kız arkadaşından ayrılması nedeniyle bunalıma girerek intihar eden üniversite öğrencisi Öncül Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 09:43:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tutku sezer IP: 85.100.20.xxx Tarih : 21.04.2008 19:35:16

bu krizleri artık çağımızda çok karşılaşmaya başladık lütfen sevgililer birbirinden ayrılmasın çünkü ben o acının ne olduğunu biliyorum çünkü bende şimdi kendimi atmaya gidiyorum....BeRk duy sesimiiii