3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sevginin sembolü; Sevgi çiçeği

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sevgi çiçeğinin yetiştiği tarlayı gezdi.

Başkan Odabaşı beraberindeki GÖL-DER Başkanı İsa Ömercan ve belediye birim müdürleri ile birlikte Hacı Hasan Mahallesi'nde Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide bulunan sevgi çiçeğinin yetiştiği tarlayı gezdi.

Odabaşı, "Halk arasında 'yanardöner' olarak da bilinen ve dünyada sadece Gölbaşı'nda yetişen sevgi çiçeği geçtiğimiz yıllarda yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Bu sene hayli geniş alana yayılan sevgi çiçeği bizleri de mutlu etti. Sevgi çiçeği, dünyada sahip olduğumuz en değerli hazinemiz olan sevgimizin de sembolü olsun" dedi.

GÖL-DER Başkanı Ömercan da, "Sayın Belediye Başkanımız Yakup Odabaşı, duyarlılık göstererek sevgi çiçeği tarlasını beraber gezdik. Sevgi çiçeğini Gölbaşı ekonomisine kazandırmak için gereken özeni gösterip alt yapı çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Gölbaşı'nın simgelerinden bir tanesi olan sevgi çiçeğinin bir marka olarak Gölbaşı ekonomisindeki yerini alması için GÖL-DER olarak gereken katkıyı vermeye her zaman hazır olduğumuzu bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 15:07:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?