4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Shopping Fest başladı

Ankara'yı marka kent haline getirmeyi amaçlayan alışveriş festivali, Hamamönü’ne taştı. Hamamönü Shopping Fest, tarihi güzelliklerin modern mekanlar ile birleştiği Hamamönü’nde 10 gün boyunca birbirinden renkli etkinlik programları ile Ankaralıları bekliyor.

8 Haziran Cuma günü start alan Hamamönü Shopping Festivali’nin ilk gününde animasyon gösterileri, kukla yarışmaları ve Halk oyunları ile ziyaretçiler eğlenceye doydu. Çocuk yarışmaları ile başlayan program, sihirbaz gösterisi ile devam etti. Ardından Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi İlkim Eylül İlk’in konseri ile Hamamönü’nde müzik ziyafeti yaşandı.

Eğlencenin ve müziğin hiç bitmediği festivalde açılış gününün son konuğu Ahmet Selçuk İlkan oldu. Sevilen eserleri ile Ankaralılarla buluşan İlkan, kendisini dinlemek için Hamamönü’ne gelenlere keyifli bir akşam yaşattı. Konserin ardından düzenlenen havai fişek gösterisi ile Hamamönü semaları ışık gösterisine sahne oldu.

8-18 Haziran arasında 10 gün sürecek etkinlikte, 14.00-23.00 saatleri arasında Hamamönü’nde sayısız etkinlik Ankaralıları bekliyor.
Ziyaretçilerine her zevke hitap eden eğlenceler vaat eden Hamamönü Shopping Fest süresince, Coşkun Sabah, Gece Yolcuları, İbrahim Sadri, Grup Karnaval, Cengiz Taşkent, İlkim Eylül İlk, Grup Gecegece, Evren Coşar, Güler Eroğlu ve Halk Ozanları gibi sanatçı ve gruplar verecekleri konserler ile Hamamönü’nü şenlendirecek.

Hamamönü’nde çocuklar için de sayısız etkinlik planlandı. Sokak müzisyenlerinin programlarının yanı sıra, palyaço, tahta bacak, ateş yutan adam, macuncu, pamuk şekerci gibi aktivitelerle çocuklar, festival coşkusuna ortak olacak.

iha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2012 Cumartesi 17:48:41
Güncelleme :9 Haziran 2012 Cumartesi 17:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?