5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sıla şarkılarıyla büyüledi

GENÇLİK FESTİVALİ'NDE SILA RÜZGARI

Yenimahalle Belediyesi'nin Taşkın Sokak'ta düzenlediği Gençlik Festivali, ünlü pop sanatçısı Sıla'nın konseri ile sona erdi.

Ankara ayazına rağmen gençlerin saatler öncesinden toplandığı sokak renkli görüntülere sahne oldu. Taşkın Sokak'ta buluşan gençler, DJ'lerin performansları, Capoeira ve kukla gösterileri ile eğlenceli anlar geçirdiler. Soğuğa aldırmadan saatlerce bekleyen ve dans eden gençlerin coşkusu, ünlü sanatçı Sıla'nın sahneye çıkmasıyla birlikte doruğa çıktı. Sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden gençlerin coşkusuna şaşıran Sıla, "Bu soğuğa rağmen beni yalnız bırakmadığınız ve bana eşlik ettiğiniz için

çok teşekkür ederim. Dilerim yine böyle güzel bir organizasyonda yine birlikte oluruz" dedi.

Konser sonunda Sıla'ya çiçek takdim ederek performansı nedeniyle tebrik eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gençlerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtti. Yaşar, "Gençlerimizin okul ve gelecek stresinden biraz olsun kurtulmaları ve rahatlamalarını hedefledik. Bu soğukta buradaki kalabalık da sizlerin böyle organizasyonlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Buna benzer çalışmalar yapmaya devam edeceğiz "dedi.

Gençler, Yaşar'a tezahürat yaparak dakikalarca alkışladılar. Festivale Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras da katıldı. Bu arada, Yenimahalle Belediyesi festival için öğrencilerin alana ulaşımlarını kolaylaştırmak amacıyla iki gün boyunca 90 dakika aralıklarla ODTÜ Yurtlar bölgesi, Bilkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Yerleşkesi'nden ücretsiz servis kaldırdı.

GENÇLİK FESTİVALİ'NDE SILA RÜZGARI
GENÇLİK FESTİVALİ'NDE SILA RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 12:57:00
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 14:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?