4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Silahlı kavga: 3 kişi ağır yaralı

Keçiören'de meydana gelen kavgada 3 kişi silahla vurularak ağır yaralandı. Olayın faili suçüstü yakalandı.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Esertepe mahallesinde lokanta işleten Kamil B. ile akrabaları Zülfikar B, Ahmet B. ve Esma B. arasında kavga çıktı. Kavga sonucu Kamil B. ruhsatsız tabancasıyla 3 yakınını ağır yaraladı. Olay yerine yakınında bulunan bir polis memuru Kamil B'yi suçüstü yakaladı.

Yaralılardan Zülfikar ve Ahmet B. Gülhane Askeri Tıp Fakültesi Hastanesine, Esma B. Dışkapı SSK Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edilen Kamil B, kavga ettiği akrabalarının yanında çalıştığını bir süre önce işten ayrıldığını ve kendi dükkanını açtığını söyledi. Akrabalarının dükkanının bir hafta önce zabıtalar tarafından kapatıldığını anlatan Kamil B, kendisinin ihbar ettiğini düşünen akrabalarının arife günü dükkanını bastıklarını söyledi. Bu yüzden silah taşıdığını belirten Kamil B. bugün de dükkanına gelen akrabalarının, “Bizim dükkanımızı mühürlettin sen keyif yapıyorsun” diye saldırdıklarını iddia etti.

AA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2007 Salı 17:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?