5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sincan'a 60 yeni girişimci

SİNCAN'A 60 YENİ GİRİŞİMCİ

Sincan Belediyesi ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen girişimcilik kursuna katılanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Sincan'da girişimcilik kursuna katılan 60 kursiyer, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sincan Belediyesi Lale Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Tuna, "KOSGEB işbirliği ile düzenlediğimiz 'girişimcilik kursu' ile Sincan'a genç ve dinamik 60 yeni girişimci kazandırmanın gururunu yaşamaktayız. Büyüyen ve gelişen Sincan ekonomisi için çok önemli olan bu kurslarda teknik donanıma sahip,

bilinçli adımlarla kendini ispatlayan bireyler yetiştirmekten gurur duyduğumuzu belirterek kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi. Daha sonra Tuna, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan da katılımcılara KOSGEB ve eğitimleri hakkında bilgi vererek, girişimcilik kursiyerlerine her yönden destek olacaklarını vurguladı. Sertifika töreninin ardından kursiyerler ve protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

SİNCAN'A 60 YENİ GİRİŞİMCİ
SİNCAN'A 60 YENİ GİRİŞİMCİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2011 Çarşamba 16:53:00
Güncelleme :27 Temmuz 2011 Çarşamba 17:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?