5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Sincan'da parklar ilaçlanıyor

SİNCAN'DA PARKLAR İLAÇLANIYOR

Sincan Belediyesi Temizlik İşleri, Park ve Bahçelerde haşere ile mücadele çalışması başlattı.

Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan haşerelere karşı çalışma planı hazırlayan Sincan Belediyesi, yeşil alanları, ağaçları, çöp toplama yerlerini ve sokakları haşereye karşı ilaçlıyor. Aile dinlenme parkı, çocuk oyun alanları, ağaçlandırma sahaları ve yol kenarlarında bulunan ağaçlar ile çim alanların ilaçlamasını yapan ekipler, ağaçlardan üreyen haşerelerin rahatsızlık vermemesi için yoğun çapa sarf ediyor. Özellikle ilaçlamadan vatandaşların etkilenmemesi için çalışmalar gece saatleri ile sabah

saatleri arasında yapılıyor. Sivrisinek, karasinek, kene ve diğer haşerelere karşı mücadele edilirken yapılan ilaçlama çalışmalarında doğal dengenin korunmasına da dikkat ediliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Tedbir amaçlı yaptığımız ilaçlama çalışmaları, ilçe genelinde yaz boyu devam edecek. Kene ve sineklere yönelik ilaçlamalarda, diğer canlı türlerine zarar vermemeye özen gösteriyoruz. İlçemiz Halkının rahat ve güvenli bir yaz geçirmesi için belediye olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz dedi.

SİNCAN'DA PARKLAR İLAÇLANIYOR
SİNCAN'DA PARKLAR İLAÇLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2011 Perşembe 15:45:02
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 10:53:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?