4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Sinema akşamları başladı

Sosyal belediyecilik alanındaki hizmetleriyle dikkat çeken Altındağ Belediyesi'nin sıcak yaz gecelerini biraz olsun renklendirmek için düzenlediği 'Altındağ'da Sinema Akşamları' etkinliği, Seğmenler Kent Meydanı'ndaki gösterimlerle başladı.

Altındağ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün öncülüğünde hazırlanan etkinlikte ilk olarak 'Dondurmam Gaymak' adlı yapım Altındağlılar'la buluşurken, yazlık sinema kimliğine bürünen kent meydanına gelen onlarca Altındağlı, alanı kısa sürede doldurdu. Genciyle, yaşlısıyla unutulmuş yazlık sinema alışkanlığını yeniden canlandıran geceye katılan Altındağlılar, rahat ve güvenli bir ortamda son dönem Türk sinemasının en güzel örneklerini izleme olanağına da kavuşmuş oldu. Hafta sonu boyunca 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' ve 'Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?' filmleriyle devam eden etkinliğe yoğun ilgi gösteren Altındağlılar'ın memnuniyeti yüzlerinden okundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, belediye olarak sadece altyapı çalışmalarına değil sosyal etkinliklere de büyük önem verdiklerini söyledi. "Meslek edindirme ve hobi kurslarımızla yaz okullarımız son sürat büyük bir ilgiyle devam ediyor" diyen Başkan Tiryaki, tiyatro sezonunda her ay 250 Altındağlı minik öğrenciyi ücretsiz olarak oyunlara götürdüklerini ifade etti. Tiryaki, 'Altındağ'da Sinema Akşamları' etkinliğini de sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenlediklerini kaydetti.


'Altındağ'da Sinema Akşamları' etkinliği, 10-11 Ağustos'ta Karapürçek Pazar Alanı'ndaki gösterimlerle devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 11:53:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?