4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Sirk gösterisinde inanılmaz kaza!

Büyük Ankara Sirki ip cambazının dünkü gösterisi sırasında 15 metre yükseklikten düştüğü bildirildi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Bel-Ya Genel Müdürü Avni Kavlak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sirkte bütün güvenlik önlemlerinin alındığını ve cambazların genelde ipe bağlı olarak gösteri yaptıklarını, ancak Çeçen asıllı cambazın gösterileri sırasında güvenlik ipi ve ağını kullanmadığını ifade etti. 

İp cambazı Visitaev’in daha önce de İngiltere’de bir iş kazası geçirdiğini belirten Kavlak, "Orada da ayağından ve kolundan yaralanmış ve boynu kırılmıştı. Şimdiki kazada ise topuğu, ayak parmağı, kaval kemiği ve dirseğinde kırıklar var" diye konuştu. Visitaev’in ameliyat olacağını bildiren Kavlak, aynı gösteride Osetyalı atlı cambazlardan birinin de attan düştüğünü ve ayak bileğini kırdığını söyledi.

"İZDİHAMA GEREK YOK"
17 Mart Cumartesi günü başlayan ve geleneksel hale gelen Büyük Ankara Sirki’nin 19 Mayıs’a kadar süreceğini bildiren Kavlak, "Sirkte 10 yıldır bu kadar kalabalık hiç görülmedi. İçeriye girebilen kadar dışarıda kalan seyirciler de var. Vatandaşlardan ricam izdiham yaratmasınlar. Gösterileri 19 Mayıs’a kadar izleyebilirler" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 15:14:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?