3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Şoförlerin sorunları masaya yatırılacak

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 15 ile bağlı 88 ilçenin oda başkanları ile Ordu'da bir araya gelerek, şoför esnafının sorunlarını ve çözüm önerilerini görüşeceklerini söyledi.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Apaydın, 24 Nisan'da Ordu'da yapılacak olan toplantıya Ordu, Sinop, Samsun, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars, Bayburt, Erzurum, Gümüşhane, Amasya, Tokat ve Erzincan il oda başkanları ile bu illerde kurulu 88 oda başkanı olmak üzere toplam 103 Şoförler Odası başkanının yapılacak olan bölge toplantısına katılacağını açıkladı.

Toplantının hedefinin odalar arasındaki dayanışmayı sağlamanın yanı sıra sorunları yörelerinde tespit etmek olduğunu kaydeden Fevzi Apaydın, "Amacımız yaşanmakta olan ekonomik krizle birlikte iyice gün yüzüne çıkan şoför esnafının sorunlarını yerinde görmektir. Bununla birlikte ekonomik zorlukların yanında sektörel olarak yaşanan bazı zorluklarımızdan SRC Mesleki Yeterlilik Belgeleri, Taşıma Yetki Belgeleri, Psikoteknik Değerlendirme Belgeleri'nin alımında ve uygulamalarında yaşanan zorlukları da gündemimize alacağız. Bölge bölge yapılacak toplantılarda sorunlar ve çözüm yolları tartışılmasından sonra ortaya çıkacak çözüm yollarına ilişkin rapor sırası ile İçişleri Bakanlığı'na, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'na, Ulaştırma Bakanlığı'na, Maliye Bakanlığı'na iletilecektir. Sorunlarımızın çözümü için her türlü çalışmamızı üyelerimizden alacağımız güçle sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Toplantının, 24 Nisan 2009 Cuma günü saat 14.00'te Grand Hotel TESK'te başlayacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 11:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?