3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Sofuoğlu'ndan motor şov!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Ankara Festivali'nde Motorsporları Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun gösterisi izleyenleri büyüledi.

Gündüzü ve gecesi ayrı aktivitelerle, birbirinden değişik gösterilerle dolu Büyük Ankara Festivali'nin sürpriz konuğu Kenan Sofuoğlu, özel olarak hazırlanan pistte Başkentlilere heyecan dolu bir gösteri sundu.

Kendisini izleyen vatandaşların ilgiyle izlediği iki ayrı gösteri sunan ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken Sofuoğlu, gösterisi sonunda vatandaşları bariyerlerin arkasından selamladı. Sofuoğlu, "Böyle büyük bir festivalde ve bu kalabalığın içinde olmaktan çok mutluyum. Daha önce de festivallere ve gösterilere katıldım, ama burası gerçekten çok farklı" dedi.

Gösterisi öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile de bir araya gelen Sofuoğlu, "Sayın Başkan Melih Gökçek ile Ankara'da motorsporları pisti açılması için görüştük. Kendisi de çok sıcak baktı. İnşallah buna vesile olacağız. Tabii ki böyle bir pistin yapımını gerçekleştirebilirsek, ben de bu işin içerisinde görev almaktan mutlu olacağım" diye konuştu.

Sofuoğlu'nun gösterisinin ardından Süper Cross Şampiyonası 65 CC Türkiye birincisi 8 buçuk yaşındaki Asrın Rodi Pak da yaptığı motor gösterisiyle izleyenlerden büyük alkış aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 10:04:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?