3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

SP'de mitinglerini iptal etti

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, bugünkü Çorum ve Tokat mitinglerini iptal ederek Kahramanmaraş'a gitti.

SP'den yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi nedeniyle bugünkü mitinglerini iptal ederek, Kahramanmaraş'a gittiği bildirildi.

Yazıcıoğlu'nun siyasi üslubu ve kişiliği ile Türk siyasetinin örnek simalarından birisi olduğunu belirten Kurtulmuş, "Bir an önce helikoptere ulaşılması en büyük temennimizdir. Her şeye rağmen Sayın Yazıcıoğlu ve beraberindeki arkadaşlarla ilgili umudumuzu koruyor ve iyi haberlerini almayı umuyoruz. Helikoptere düşmesinin ardından geçen bunca zamana rağmen ulaşılamamış olması üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Camiamızın duaları Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları içindir" dedi.

Haberi alır almaz SP Genel Başkan Yardımcıları Ömer Vehbi Hatipoğlu, Mücahit Yılmaz ve GİK üyesi Salih Kaçır'dan oluşan heyetin BBP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, kriz masasıyla irtibat halinde gelişmeleri yakından takip ettiği de belirtildi.

Ayrıca Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un dün gece telefonla BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu ile görüşerek geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 13:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?