5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

SSK'nın tapusu Çankaya'nın

SSK'NIN TAPUSU ÇANKAYA'NIN

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, beraberindeki heyetle Çankaya Tapu Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, SSK İşhanı'nın tapusunu teslim aldı.

CHP Çankaya İlçe Başkanı Gökalp Cudi Çalışkan, Çankaya Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekili Oğuz Büyüktanır, Meclis Başkanvekili Fazıl Güleken, Meclis Üyesi İdris Kılınçkaya, Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy, Emlak İstimlak Müdürü Hikmet Sal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şemseddin Durmuş'tan oluşan heyetle Çankaya Tapu Müdürlüğü'ne gelen Başkan Tanık, önemli bir gün yaşadıklarını belirtti. Tanık, Ankara ve Çankaya'ya ilişkin düşlerinden birisini gerçekleştirmek için önemli bir adım attıklarını

ifade ederek, "Emek meydanı düzenlemesi, çok katlı otopark ve başkanlık binası yaparak hizmete sunacağımız projenin ve SSK İşhanı tapusunun sevincini tüm Ankaralılarla paylaşıyor, kent merkezinde bir değişim ve dönüşümün müjdesi olarak armağan ediyorum" dedi.

Belediye heyetini makamında kabul eden Çankaya Tapu Müdürü İbrahim Dulkadir ise, SSK İşhanı'nın Başkent için önemli bir kamu kuruluşu tarafından alınmış olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Dulkadir, belediyelerle tapu dairelerinin birlikte anıldığını ve sistemli bir çalışmayla vatandaşlara verilen hizmetin kalitesinin artırılacağını, Ankara'nın kuruluş yıllarından itibaren gerçekleştirilmiş tüm tapu kayıtlarının kendi arşivlerinde bulunduğundan söz ederek, Tanık'ı Tapu Kadastro Müzesi'ni birlikte gezmeye davet etti.

SSK'NIN TAPUSU ÇANKAYA'NIN
SSK'NIN TAPUSU ÇANKAYA'NIN
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 17:47:01
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 17:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?