3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Süper Loto talihlisi ikramiyesini aldı

Süper Loto'nun 2 kişi arasında paylaşılan büyük ikramiyesinin Bursa Nilüfer'den oynayan ilk talihlisi ikramiyesini aldı.

Milli Piyango Genel Müdürü Recep Biçer ile talihlinin vekaletini alan Ziraat Bankası Kurumsal Bankacılık Şubesi Pazarlama Müdürü Ercüment Yıldırım, talihli hakkında bilgi verdi. Milli Piyango Genel Müdürü Biçer, Süper Loto'nun 73. haftada 12. devri yapılan 13. hafta çekilişinin büyük ikramiyesinin İstanbul Beylikdüzü ve Bursa Nilüfer'den iki talihli arasında paylaşıldığını hatırlattı. Toplam ikramiyenin 49 milyon 817 bin 807 TL olduğunu belirten Biçer, ikramiyenin kişi başına düşen miktarının ise 24 milyon 908 bin 903 TL olduğunu bildirdi.

Banka temsilcisi Ercüment Yıldırım ise talihlinin 50 yaşlarında serbest meslek ile iştigal eden bir kişi olduğunu, Süper Loto'yu Bursa'dan oynadığını ancak Bursalı olup olmadığını bilmediklerini söyledi. Süper Loto'yu karı-kocanın birlikte oynadıklarını ve ailenin maddi durumlarının çok iyi olmadığını ifade eden Yıldırım, çocukları olduğunu ancak sayısını bilmediğini kaydetti. Talihlinin tanınmak istemediğini de belirten Yıldırım, ikramiyeyi ilk olarak vadeli mevduatta değerlendireceklerinin söyledi.

Yıldırım, 25 trilyon liranın kendisini bile heyecanlandırdığını belirterek, "25 trilyon orta direk bir aile için heyecan verici" dedi. Yıldırım, talihli ailenin evleri ve arsaları olduğu yönündeki haberlerin doğru olmadığını da belirterek, kredi kullanan bir aile olduğunu söyledi.

Daha sonra Biçer banka temsilcisi Yıldırım'a ikramiye çekini verdi. Öte yandan İstanbul Beylükdüzü talihlisinin de yarım saat içinde Milli Piyango Genel Müdürlüğü'ne gelerek ikramiyesini alacağı ögrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?