5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Suya gömüldü ama!..

KONTROLDEN ÇIKAN CİP GÖLETE UÇTU

Ankara'da alkollü sürücünün kullandığı cip kontrolden çıkarak gölete uçtu. Araçtaki 2 kişi yüzerek kıyıya ulaşırken, mahsur kalan 2 kişi ise itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de sabah saatlerinde, alkollü olduğu iddia edilen Özay S. yönetimindeki 06 FTT 33 plakalı lüks cip, Ovacık 1. Cadde üzerinde yağmur sularından oluşan gölet uçtu. Dakikalar içerisinde suya gömülen lüks cipin içerisinde bulunan sürücü Özay S. ve yanındaki arkadaşlarından Erhan Kapar yüzerek kıyıya ulaşırken, diğer arkadaşları Aydan Soydan ve Ufuk Toprak cipin açık olan tavanından çatı kısmına çıkarak kurtarılmayı bekledi. Ölümle burun buruna gelen Soydan ve Toprak uzun süre

kurtarılmayı beklerken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri mahsur kalanların kurtarılması için itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri suya gömülen aracın çakı kısmında kurtarılmayı bekleyen Soydan ve Toprak'ı kurtarmak için çalışmalarına başladı. Bu sırada Soydan ve Toprak görüntü almaya çalışan kameralara tepki gösterirken, itfaiye ekipleri merdiven yardımıyla lüks cipin yanına yaklaştı. Soydan ve Toprak itfaiye ekipleri tarafından merdiven yardımıyla

kurtarılarak yola çıkartıldı. Soğuktan etkilenen Soydan ve Toprak sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken alkollü olduğu belirlenen sürücü Özay S. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Suya gömülen araç ise çekici yardımıyla kurtarılarak oto parka götürüldü.

KONTROLDEN ÇIKAN CİP GÖLETE UÇTU
KONTROLDEN ÇIKAN CİP GÖLETE UÇTU
KONTROLDEN ÇIKAN CİP GÖLETE UÇTU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 09:34:01
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 13:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?