3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tanju Çolak'tan Erdoğan'a ziyaret

Eski milli futbolcu Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan’ı ziyaret etti.

Çolak, ziyareti sırasında, yerel seçim sürecinde büyük bir performans gösterdiğini belirttiği MHP’nin Adana’daki başarısından dolayı Erdoğan’ı kutladı ve başarılar diledi.

Çolak, Erdoğan’la sohbetinde sporun toplum üzerindeki etkisi ve katkısı üzerinde de görüşlerini açıkladı. Çocuk ve genç nüfusun yoğun olduğu kentin geri kalmış bölgelerinde genç kitlelerin zararlı alışkanlıklara yönelmemesi ve yaşadığı topluma daha verimli hale gelmesi gerektiğini söyleyen Çolak, bu sebeple hedef bölgelerde sportif faaliyetlere ağırlık verilmesi gerektiğini kaydetti.

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan da, Çolak’ın görüşlerine katıldığını belirterek, en geniş kitleye hitap eden futbol başta olmak üzere bütün spor dallarını önemsediklerini ifade etti.

Erdoğan, “Daha sağlıklı bir neslin yetişmesinde sporun etkisi inkar edilemez. Ayrıca kişinin özgüven duygusunu geliştirdiği de bilinen gerçektir. Bunların yanında kötü alışkanlıklardan uzak tutma, kişiye pozitif enerji yükleme etkilerinden başka kitleler ve toplumlar arasındaki barışa da katkı sunmaktadır. Sporun bu artılarının bilincinde olan MHP’li belediyeler de spora ciddi katkılar koymaktadır. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan Belediyesi, Tarsus Belediyesi bu alanda sadece birkaç örnektir ve taktir edilmektedir. Yıllarını spora vermiş biri olarak sizin değerli görüşlerinizden istifa edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2009 Pazartesi 12:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?