3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Taraftarlardan Denizli'ye tepki!

Ankaragücü taraftarları, '4 maçı kazanıp şampiyon olamazsak mesleği bırakırım' diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'ye büyük tepki gösterdi.

Turkcell Süper Lig'de 2 hafta sonra Beşiktaş ile Ankara'da karşılaşacak olan Ankaragücü'nde taraftar grubu 1910 Ankaragüçlüler (Anti-X) yazılı bir açıklama yaparak Mustafa Denizli'yi protesto etti. Anti-X, resmi internet siteleri olan www.since1910.net adresinin ana sayfasında ilginç bir karikatürle beraber açıklamayı yayınladı.

Karikatürde Mustafa Denizli'nin kafası bir horoz resmine monte edilerek, Denizli için erken öten horoz yakıştırması yapıldı. Karikatürde, bir elinde satır, diğer elinde ise Mustafa Denizli'nin kafası monte edilmiş bir horoz olan kasap görünüyor. Karikatürde, kasabın 'vakitsiz öten horoz' şeklinde seslenmesine Mustafa Denizli 'burda' şeklinde cevap veriyor.

Anti-X'in yaptığı yazılı açıklamada ise Mustafa Denizli gibi tecrübeli bir teknik adama böyle bir açıklamanın yakışmadığı belirtildi. Anti-X, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü yenemeyeceğini iddia ederek, bu durumda Mustafa Denizli'nin mesleğini bırakması gerektiğini ifade etti. Anti-X'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yaptığı açıklamada '4 maçın hepsini almazsak mesleği bırakırım' diyerek çok iddalı bir demeç verdi. Beşiktaş'ın kalan 4 maçından birisi ise Ankara'da oynanacak olan Ankaragücü maçı. Sayın Mustafa Denizli adına üzülüyoruz. Bu yaştan sonra mesleğini değiştirmek zorunda kalacak. Mustafa Denizli'nin bu kadar iddialı lafları konuşurken gümbür gümbür gelen Ankaragücü'nü hesaba katmaması kendisi adına talihsizlik olarak görülebilir. Beşiktaşı şampiyonluktan etmek istiyorduk. Şimdi bir hedefimiz daha var. Maçı kazanarak Mustafa Denizli'yi de meslekten ederek iki zevki bir arada yaşayacağız. Sayın Denizli'ye Türkçemiz'in güzel bir sözünü hatırlatmak isteriz. Vakitsiz öten horozun başını keserler. Erken konuşmak bu kadar deneyimli bir teknik direktöre hiç yakışmadı. Maçın sahada kazanılacağını bilmesi, her sonuca açık olması, spor etiğine ve rakibe saygıya çok uygun olurdu ama bunu yapmadı. Mustafa Denizli'yi kınıyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?