3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Telekom okullarına ödül

Türk Telekom'un "Türk Telekom Okulları" projesi, "Telekomünikasyon Alanında En Başarılı Proje" ödülünü kazandı.

Türk Telekom'un eğitim alanındaki dev sosyal sorumluluk projesi Türk Telekom Okulları, iletişim sektörünün en saygın dergilerinden "Holmes Report"un ABD merkezli yayıncısı Holmes Group tarafından verilen Avrupa SABRE Ödülleri'nde "Telekomünikasyon Alanında En Başarılı Proje" seçildi.

Farklı sektör, bölge ve iş alanı kategorilerinde uygulanan iletişim projelerine verilen ve dünyanın en prestijli iletişim ödülleri arasında sayılan Avrupa SABRE Ödülleri'nde yirminin üzerinde ülkeden gelen binden fazla proje yarışıyor. SABRE Ödülleri, Amerika'da on yılı aşkın süredir dağıtılıyor. Türk Telekom Okulları projesi geçtiğimiz aylarda Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından En İyi Toplum İlişkileri Programı dalında büyük ödüle layık görülürken, En İyi Sosyal Sorumluluk İletişimi Programı ve En Sürdürülebilir İletişim Programı alanlarında ise başarı belgesi ile ödüllendirilmişti.

Türkiye çapında 40 bin çocuğun modern eğitim tesislerinde eğitim almasını hedefleyen ve Türkiye'de eğitim alanında yapılan en büyük özel sektör yatırımlarından biri olan Türk Telekom Okulları kapsamında diğer tesislerle beraber toplam 77 eğitim binası inşa ediliyor. Şu ana kadar toplam 59 eğitim binasının tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığına teslim edildiği proje ile Türk Telekom, Türkiye'nin her köşesinde genç beyinlerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?