3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Telekom'un eğitim projelerine ödül

Türk Telekom'un eğitim alanındaki iki dev sosyal sorumluk yatırımı olan Türk Telekom okulları ve okullara Vitamin bağışı projeleri, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi LACP'den 4 dalda ödül, 3 dalda başarı belgesi kazandı.

Türk Telekom'un eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projeleri, kurumların iletişim faaliyetlerini değerlendiren Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP-League of American Communication Professionals) tarafından düzenlenen Impact 2008 yarışmasında 7 kategoride ödül ve başarı belgesi aldı. Böylece Türkiye'nin her köşesinde gençlerin yetişmesine katkı yapmayı amaçlayan projeler uluslararası arenada Türkiye'ye ödül getirmiş oldu.

Türkiye çapında 40 bin çocuğun modern eğitim tesislerinde eğitim almasını hedefleyen ve Türkiye'de eğitim alanında yapılan en büyük özel sektör yatırımlarından biri olan Türk Telekom okulları, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nden 1 büyük ödül, 2 başarı belgesi aldı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen proje tamamlandığında Türkiye'nin 35 noktasında 50'si okul olmak üzere toplam 77 modern eğitim tesisi hizmete girmiş olacak.

Eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına yönelik çabalara katkıda bulunmayı amaçlayan proje, En İyi Toplum İlişkileri Programı dalında büyük ödüle layık görülürken, En İyi Sosyal Sorumluluk İletişimi Programı ve En Sürdürülebilir İletişim Programı alanlarında ise başarı belgesi ile ödüllendirildi. İmpact 2008'de interaktif eğitim yazılımı olan Vitamin'in 2008-2009 öğretim yılında 33 bin kamu ilköğretim okuluna ve öğretmenlere ücretsiz olarak sunulması projesi ise En İyi İş Geliştirme İletişimi Programı ve En Yeni Halkla İlişkiler Ürünü/Süreci/Servisi kategorilerinde büyük ödül, En Kapsamlı Örgütsel İletişim Programı ve En İyi Kurumsal İletişim/Halkla İlişkiler Programı alanlarında ise başarı belgesi kazandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2009 Pazar 10:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?