3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Topçu: 'Akan kan dursun!'


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde sürdürülen operasyonda mayına basarak bir askerimizin şehit olması, üç askerimizin de yaralanması üzerine bir basın açıklaması yayınladı.

YALÇIN TOPÇU: “ARTIK BU KANI DURDURUN!”

“Şırnak Bestler Dereler bölgesinde sürdürülen operasyonda kahpece tuzaklanmış mayın neticesi bir mehmedimiz şehit olmuş, üç mehmedimiz yaralanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin ailesine, Büyük Türk Milleti’ne, TSK mensuplarına başsağlığı dilerken yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. İç ve dış düşmanların gayret ve çabaları, kahpece tuzakları Anadolu rahminde bin yıllık terkipte “Ebru” olmuş ve bu “Ebru” yu LOZAN’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile perçinlemiş bu Büyük millet, bütün şer odaklarının saldırılarına rağmen Al yıldızlı Al bayrak altında bir ve beraber olmaya devam edecektir.
Siyasi erk’e bu vesile bir kez daha sesleniyoruz; TERÖR’ün çözümü ile ilgili konseptinizi değiştirin. Yerli ve milli irade ile hukukunu ve tarzını yeniden belirleyip artık bu kanı durdurun.”
 

Abdullah Ortaç/ Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 10:04:46
Güncelleme :5 Haziran 2009 Cuma 10:08:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?