4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Trafik kazası 1 ölü 4 yaralı

Ankara-Samsun Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Ankara-Samsun Karayolu Yeşilbayır Kavşağı'nda meydana gelen kazada, şehir merkezi istikametine giden plakası belirlenemeyen bir kamyon, aynı yönde giden İhsan Durak (59) yönetimindeki 06 BG 3701 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Çarpışma sonrası karşı şeride geçen otomobil, karşı yönden gelen Murat Eryılmaz (38) yönetimindeki 06 TZC 34 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonucu sürücü İhsan Durak, Hatun Durak (55), diğer sürücü Murat Eryılmaz ve aynı araçta bulunan Satılmış Kurtoğlu (53)
ile İbrahim Öcal (34) yaralandı.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan İhsan Durak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumların iyi olduğu öğrenildi.
Kazaya neden olduğu iddia edilen ve olay sonrası kaçan kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 02:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sedat IP: 88.254.80.xxx Tarih : 25.07.2007 08:56:22
Çok büyük bir acı, Allah yakınlarına sabır versin. Bir de kazaya sebebiyet veren aracın durmaması, insan hayatı bu kadar ucuz mu, Bu kavşakta zaman zaman olan trafik kazaları bizleri çok üzüyor. Özellikle bu karayolunu kullanan mucur taşıyan kamyonların güzergahları çevre yoluna verilmediği sürece bu tür kazalara her zaman davetiye çıkartılıyor. Samsunyolunda hafif araçlar için sürekli tehdit oluşturan bu kamyonlara kimse dur demiyecek mi... Saygılarımla