4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Trafik kazası 2 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre, 06 YL 512 plakalı otomobilin sürücüsü Yeliz Uslu, Kurtuluş-Sıhhiye arasındaki Aksu köprüsünde direksiyon hakimiyetini yitirerek köprünün bariyerlerine çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle bariyerlerden yaklaşık 15 metrelik bir bölüm koptu ve köprüden aşağıya düştü. Bu sırada köprünün altında bulunan bir ticari takside maddi hasar meydana geldi. 

Otomobilin motorunun da kasadan ayrılarak yolun yaklaşık 50 metre ilerisine fırladığı görüldü. 

Araç, bariyerlere çarptıktan sonra aynı yönde seyreden başka bir araca da vurarak, bu otomobilde maddi hasar oluşmasına neden oldu. 

Kazada, Yeliz Uslu'nun kardeşi Hasan Uslu ve akrabası olduğu bildirilen Ramazan Uslu yaralandı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
Öte yandan olay yerine gelen kazazedelerin yakınları, ''aracın hava yastıklarının açılmadığı'' yönünde yakınmalarını dile getirdiler.
Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2007 Pazartesi 03:47:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADA KORMAZ IP: 85.104.123.xxx Tarih : 9.04.2007 22:47:04
sabah saatlerınde ısıme gıderken gordum koprunun barıyerlerının kopmus ve asagıya sallanmakta oldugunu gordum ben dusundumkı kesın bu kazayı yapan arkdaslar hayatlarını kaybetmıstır ama sukur olsun kı hayattamıslar buyuk gecmıs olsun ben kaza yerını gorunce cok urktum ne olur trafık canavarı olmayalım kendıne zarar verdıgı gıbı koprunun altındakı ınsanlarında canına bısey ola bılırdı NE OLUR TUM SURUCULER BIRAZ DAHA DIKKAT