4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Başkentte direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, aracıyla Genelkurmay Başkanlığı önünde ağaca çarptı. 

Kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Genelkurmay Başkanlığı önünde meydana gelen trafik kazasında, 06 L 0112 plakalı otomobil sürücüsü Muhammer K., 1. Cadde üzerinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptı. Kaza sonrası otomobil hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Muhammer K. ve Mevlüt Şendi yaralandı. 

Otomobil sürücüsü Muhammer K., olay yerine gelen ilk ambulansla hastaneye kaldırılırken; araç içerisinde sıkışan Mevlüt Şendi, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden çıkartıldı. 

Vücudunun çeşitli yerlerinde kırık bulunduğu kaydedilen Şendi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 00:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 88.229.245.xxx Tarih : 18.03.2007 16:00:55
AŞIR HIZ VE DİKKATSİZLİK. BU MİLLET KATLI KAVŞAKLARDAN SONRA MI AKLINI YİTİRDİ. GÖKÇEK; SORUMSUZCA KENTİ HIZLANDIRILMIŞ ARAÇ TRAFİĞİNE GÖRE TASARLAMAYA DEVAM EDİYOR. SEVGİLİ ANKARALILAR PARİS BİR BAŞKENT. GİDİN BAKALIM YOLAR KAZILIYOR MU ? ESKİ BİNALAR YIKILIP YERİNE YENİLERİ YAPILIYOR MU ? ADAMLAR ESKİ KENTİ KORUYUP YENİ YERLEŞİM ALANLARINA YÜKLENMİŞLER. BEN 1969 YILINDA ANKARA'YA GELDİM NEREDEYSE TAM KIRK YILDIR SIHHİYE-KIZILAY ARASI İNŞAATLAR BİR TÜRLÜ BİTMEK BİLMEDİ. DÖRT KATLILAR YIKILDI YERLERİNE SEKİZ KATLILAR YAPILDI. BİR YA DA İKİ ESKİ BİNA KALMIŞ DURUMDA. TOPLAM UZUNLUĞU 800 BİLEMEDİNİZ 900 METRE OLAN BİR MESAFE. ANKARA'NIN TEK PRESTİJ ARTERİ. KIRK SENEDİR ŞANTİYE OLMAKTAN BİR TÜRLÜ KURTULAMADI. DİYELİMKİ BEN SONRADAN ANKARA'YA GELDİM VE BENİM GİBİ TAŞRALI BİRİNE SÖZ DÜŞMEZ. BE HEY DOĞMA BÜYÜME ANKARALI OLAN SİZLER NEDEN KENTİNİZE SAHİP ÇIKMAZSINIZ. BİLİRMİSİNİZ Kİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ONBEŞBİN NİFUSLU BU KENT İÇİN İMAR PLANI YAPTIRMIŞ, ONA ALTIN BİR GELECEK ÇİZMEK İÇİN DİDİNİP UĞRAŞMIŞ. NE ALMEDESİNİZ ? SAHİ ALEM DEDİM DE AKLIMA GELDİ BİRAZ ALEM YAPMAYI SEVİYORSUNUZ. AMA YARIN BU ŞEHİRDE ÇOCUKLARIMIZ YAŞAYACAK. ENERJİMİZİN BİRAZINI OLSUN KENTİMİZİN SORUNLARINA YÖNLENDİRMEMİZ GEREKMEZ Mİ ? 18 MART 2007 -ANKARA K. Mükremin BARUT