3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

TS Club artık Ankara'da

Trabzonspor, 25 Eylül Cuma günü (yarın) Ankara'da yaşayan tüm Trabzonlular ve Trabzonsporluları, açacağı TS Club ile aynı çatı altında buluşturmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin hazır bulunacağı açılışta, Razundara Tjikuzu ve Onur Recep Kıvrak da TrabzonCell için düzenlenecek imza gününde taraftarlar ile bir araya gelecek.

TrabzonCell hattına sahip olmayanlar saat 12.00 itibarı ile TS Club'ta açılacak TrabzonCell stantlarından hat almak için başvuruda bulunabilecek.

Taraftarın takımına ait aradığı her şeyi bulabileceği TS Club'ta saat 15.00'te ise, takımın iki önemli futbolcusu Razundara Tjikuzu ve Onur Recep Kıvrak'ın katılımı ile TrabzonCell hattına sahip ve hat almak için başvurusunu yapmış olan tüm taraftarlar için özel imza günü düzenlenecek. TrabzonCell hattına sahip olmayanlar saat 12.00 itibarı ile TS Club'ta açılacak TrabzonCell standında hat almak için başvuruda bulunabilecek.

Faturalı TrabzonCell hattına sahip olmak isteyen taraftarlar, sadece kimlik ve kendi adlarına düzenlenmiş bir fatura ile, stat içinde kurulacak standda işlemlerini kolaylıkla yaptırabilecekler. Taraftarlar ayrıca, açılacak standlarda Trabzonspor Kart için de anında başvuru yapabilecekler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 20:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?