4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

TÜGEF'in yardımları sürüyor

Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu (TÜGEF) tarafından Şanlıurfa'nın Kırkpınar İlköğretim Okulu'na kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılırken, Şırnak'ın Fındıklı İlköğretim Okulu'na da akıllı sınıf kuruldu.


Geçtiğimiz haftalarda Erzurum, Iğdır, Kars ve Van'daki birer okula akıllı sınıf kuran TÜGEF, şimdi de Şanlıurfa Kırkpınar ve Şırnak Fındıklı İlköğretim Okulları'na yardım eli uzattı.

Kırkpınar İlköğretim Okulu'na kıyafet ve kırtasiye yardımlarını ulaştıran TÜGEF, Fındıklı İlköğretim Okulu'na da akıllı sınıf kurdu.

Yardımlarla ilgili olarak bir açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in oğlu olan TÜGEF Başkanı Osman Gökçek, okullara yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Fındıklı ilköğretim Okulu'nun çok yakınında bir bomba patladığını hatırlatan Gökçek, "Bu hainler oradaki kardeşlerimizi sindirmek istiyor, ülkenin istikrar ortamını bozmaya çalışıyorlar. Ama biz oradaki kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. O patlayan bombalar ne bizi ne de diğer Türk gençlerini korkutur. Doğu ve Güneydoğu'daki çalışmalarımızı aynı hızla sürdüreceğiz. Federasyon olarak bu hainleri lanetliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 11:08:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?