3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Tülin Şahin'e Meclis'ten ödül

Tülin Şahin, Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü ve Meclis Araştırma Komisyonu kitapçığının tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıya katıldı, TBMM Başkanı Köksal Toptan'dan plaket aldı.

Toplantı çıkışında gazetecilerin, meclisi nasıl bulduğu sorusu üzerine Şahin, haberlerde gördüğü gibi soğuk bulmadığını söyledi. Mecliste lavaboya gittiğini, aynada kendisini görenlerin şaşırarak, ''Benziyor musunuz, yoksa siz misiniz?'' dediğini anlatan Şahin, koridorlar boyunca fotoğraf çektirdiğini belirtti. Şahin, çok sıcak karşılandığını ifade etti. Şahin, ''İleride milletvekili olarak gelmeyi düşünür müsünüz?'' sorusunu, ''Moda çekimine gelirim'' diye yanıtladı.

Bugün plaket almasının büyük bir onur olduğunu bildiren Şahin, ''Bir genç olarak, diğer gençlere örnek olabiliyorsam ne güzel. Dumansız hava sahası kampanyasına destek vermek, yaptığım en anlamlı çalışmalardan biri'' dedi.

Hayatında hiç sigara içmediğini ve kimseye de tavsiye etmediğini dile getiren Şahin, Türkiye'nin, 19 Temmuzda sigara içilmeyen bir ülke olacağını anımsattı.

Şahin, bir gazetecinin, ''Sanatçı camiasında çok fazla uyuşturucu eğilimi var. Sanatçı arkadaşlarınıza bir tavsiyeniz var mı?'' sorusuna, ''Türkiye, bu konuda çok iyi, yurt dışında bunu daha fazla görüyoruz. Genç bir ülkeyiz, nüfusuz. Gençlerimizi, sağlıklı yaşama teşvik etmeliyiz, spora yönlendirmeliyiz. Deniz Seki ile ilgili nasıl bir süreç yürüyor ama tabii ki üzücü'' karşılığını verdi.

Tülin Şahin, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun giyim tarzını beğendiğini, çok güzel giyindiğini sözlerine ekledi.

Sabah
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 09:41:57
Güncelleme :26 Haziran 2009 Cuma 11:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?