5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Türk Telekom'dan dev spor aktivitesi

TÜRK TELEKOM'DAN DEV SPOR AKTİVİTESİ

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Türk Telekom Spor Olimpiyatları 2011'e 81 ili temsilen 12 bölge müdürlüğünden 5 bin 500 çalışan katıldı.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Türkiye çapındaki tüm çalışanları arasında bu yıl 3. kez Türk Telekom Spor Olimpiyatları düzenledi. 12 bölge müdürlüğü ve Genel Müdürlük Ankara Kampüs Açık ve Kapalı Spor Tesisleri'nde olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilen olimpiyatlara toplam 5 bin 500 Türk Telekom çalışanı katıldı. Müsabakalar futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi ve satranç branşlarında gerçekleştirildi. Ankara Kampüs Açık ve Kapalı Spor

Tesisleri'nde 14-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen ikinci aşamasına altı branşta Türk Telekomünikasyon A.Ş.'den 83 takım ve 629 sporcu, grup şirketleri TTnet, AssisTT, Avea, Sebit, İnnova ve Argela'dan 30 takım ve 261 sporcu, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı'ndan 1 takım ve 11 sporcu olmak üzere toplam 114 takımda 901 sporcu katıldı. Toplam 187 müsabakanın gerçekleştiği organizasyonda 51 lisanslı hakem görev aldı.

Türk Telekom Spor Olimpiyatları'nın çalışanlara başta birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesi olmak üzere birçok katkısı olduğunu belirten Türk Telekom İnsan Kaynakları, Destek ve Regülasyon Başkanı Şükrü Kutlu, "Sporun birleştirici gücünü temel alarak çalışanlarımız arasındaki takım ruhunun, grup şirketlerimiz arasındaki sinerjinin güçlenmesine destek olmak amacıyla bu yıl üçüncü kez Türk Telekom Spor Olimpiyatları'nı düzenliyoruz. Bu sene grup şirketlerimizle birlikte 5 bin 500 çalışanımız spor

oyunlarına katıldı. Çalışanlarımızın olimpiyatlara her geçen yıl daha fazla katılım gösterdiklerini görmekten mutluyuz. Spor Oyunları, Türk Telekom ailesini sporun kaynaştırıcı yönü etrafında buluştururken, çalışanlarımızın spor yapma alışkanlığı kazanmaları kadar takım ruhunu geliştirmek gibi önemli misyonlar üstlendi. Hep birlikte güzel anlar paylaşmamızı, iletişimimizi daha da güçlendirmemizi sağlayan ve artık geleneksel bir hal alan organizasyonumuzu önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz" dedi.

TÜRK TELEKOM'DAN DEV SPOR AKTİVİTESİ
TÜRK TELEKOM'DAN DEV SPOR AKTİVİTESİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2011 Pazar 12:49:00
Güncelleme :29 Mayıs 2011 Pazar 14:48:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?