4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Vahşi cinayet!

Başkentte kayıp olarak aranan şahsın telle boğulduktan sonra Kuzey Çevre Yolu'nda boş araziye gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili öldürülen kişinin dostu ile eski kocanın da aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 6 Temmuz 2011 tarihinde Keçiören Şehit Erkan Ataman Polis Merkezi'ne başvuran Osman Altındirek, oğlu Mustafa Altındirek'in kayıp olduğunu ve oğlunun hayatından endişe duyduğunu söyledi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda Altındirek'in dostu ve ortağı olduğu belirlenen Ferda Y. (29) ile eski kocası Hüseyin S.Ö. (37) gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çapraz sorguya aldığı zanlılar cinayeti itiraf etti. Zanlılara yardım etmekten Hüseyin S.Ö.'nin arkadaşları Erdoğan Ü. (28) ve Samet D. (26) de gözaltına alındı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda Kuzey Çevre Yolu Batıkent Kavşağı civarındaki boş arazi didik didik arandı. Yapılan aramalar sonucunda Mustafa Altındirek'e ait olduğu belirlenen kemik kalıntıları bulundu.

Bahçelievler Fevzi Çakmak Caddesi'nde kahvehane işleten Mustafa Altındirek'in aynı cadde üzerinde kuaför işleten ve bir süre önce eşinden boşanan Ferda Y. ile ilişki yaşadığı, Altındirek'in bir süre sonra kuaföre ortak olduğu öğrenildi. Bir süre sonra uyuşturucu kullanıldığı belirlenen kahvehane kapatılınca Mustafa Altındirek'in işleri kötüye gitmeye başladı. Altındirek ile Ferda Y. arasındaki ilişkide de sıkıntılar yaşanmaya başlarken, iddiaya göre Mustafa Altıdirek Ferda Y.'ye şiddet uyguladı.

Ferda Y., bunun üzerine özel güvenlik görevlisi olarak çalışan eski kocası Hüseyin S.Ö.'yü arayarak, "Sana dönmek istiyorum ama başımda bir bela var" dedi. Hüseyin S.Ö. de, Ferda Y.'ye 'Hallederiz' karşılığını verdi. Ferda Y., daha sonra Mustafa Altındirek'i arayarak, "Barışmak istiyorum, kuaföre gel" dedi. Kuaföre akşam saat 23.00 sıralarında gelen Mustafa Altındirek ile kendisini bekleyen Hüseyin S.Ö. ve iki arkadaşı Erdoğan Ü., Samet D. ve Ferda Y. arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sonucunda Mustafa Altındirek, telle boğularak öldürüldü. Zanlılar daha sonra cesedi Hüseyin S.Ö.'nün otomobilinin bagajına koyarak şehirde uzun süre tur attı. Sonunda Kuzey Çevre Yolu'ndaki boş araziye Mustafa Altındirek'in cesedini gömdüler.

Polis sorgusu tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2012 Pazartesi 17:29:44
Güncelleme :28 Şubat 2012 Salı 09:34:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taylan koç IP: 95.173.245.xxx Tarih : 28.08.2013 14:13:54

 allahınızdan bulun cani insanlar insan canına kıyılırmı