4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Vali Yardımcısı Işık kaza geçirdi

Ankara Vali Yardımcısı Faruk Işık, Manisa'nın Turgutlu ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında, eşi ve 3 çocuğuyla birlikte hafif şekilde yaralandı.
Ailesiyle birlikte tatilden döndüğü öğrenilen Işık, Erzincan'da birlikte görev yaptığı Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk'ü ziyaret için Manisa'ya geldi.

Ziyaretin ardından Işık, ailesi ile birlikte özel aracıyla Ankara'ya doğru yola çıktı. Işık'ın kullandığı 34 ZV 2149 plakalı araç, E-96 İzmir-Ankara karayolunda Adil Sönmez yönetimindeki 34 TA 4205 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada, Faruk Işık'ın (44) yanı sıra, eşi Meral Işık (37), çocukları Feyza ve Dicle Işık (13) ile Mehmet Fırat Işık (7) çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

112 Acil Servis Ambulans ekiplerince Turgutlu 82. Yıl Devlet Hastanesi kaldırılan Vali Yardımcısı Işık'ın sol bileğinde kırık olduğu tespit edildi. Işık ailesi, hastanede gözlem altına alındı.

Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Sabri Taşçıoğlu, Vali Yardımcısı ve ailesinin durumunun iyi olduğunu ve istirahate çekildiğini söyledi.

Olay sonrası eşi ile birlikte hastaneye gelen Manisa Valisi Refik Aslan Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sevdiği arkadaşı ile ailesinin sağlık durumlarının iyi olmasına çok sevindiğini belirtti.

Öztürk, şöyle dedi:

"Erzincan'da birlikte çalışmıştık. 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'den 3. sıra milletvekili adayı idi. Seçim sonrası Ege'de çıktığı tatil dönüşü bugün beraberdik. Birlikte yemek yedikten 20 dakika sonra bu üzücü olayın meydana geldiğini öğrendim. Sevindiğim tarafı, hurdaya dönen araçtan sağlıklı bir şekilde çıkmaları. Her an taburcu olacak durumda ama bu gece hastanede istirahat edecek. Olayla ilgili Sayın Vali Yardımcım kimseyi suçlamıyor. Tamamen kazanın kendisinden kaynaklandığını ifade etti. Kendisine ve ailesine büyük geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum."



AA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 09:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?