3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

''Van Gogh Alive'' Başkent'te

''Çerçeve yok, içindesin'' sloganı ile yola çıkan ''Van Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi'' Başkentli sanatseverleri büyüledi.

Cer Modern Sanatlar Merkezi'nde, Abdi İbrahim firmasının Türk sanatseverlerle buluşturduğu, ''Van Gogh Alive Dijital Sanat Sergisi''nin açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışta konuşan Bakan Günay, ''İstanbul'daki sergiyi gezerken en büyük sevincim, eylül ayından sonra serginin Ankara'ya da geleceğini öğrenmek olmuştu'' dedi.

Son ayların yaprak dökümü gibi olduğunu belirten Bakan Günay, ''Önce sevgili Müşfik Kenter'i, ardından Neşet ustamızı, Berkant'ı ve şimdi de Erol Günaydın'ı uğurladık. Hepsini rahmetle ve sevgiyle anıyorum'' şeklinde konuştu.

Abdi İbrahim Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ise ''Yeni yüzyılımız bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu nedenle 100. yılımızı özel bir sanat etkinliğiyle karşılamak istedik'' ifadelerini kullandı.

''Keşke Türk ressamlarına böyle bir şey yapabilsek'' diyen Barut, ''Umarım, buna sponsor olabilecek bütçeleri ayırır, yapabiliriz. Biz de bununla şeref duyarız, o sergiyi açarsak'' dedi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2012 Salı 10:33:09
Güncelleme :16 Ekim 2012 Salı 10:35:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?