4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Villasının bulunduğu sokağa düzenleme

CUMHURBAŞKANLIĞI seçim sürecinin tamamlasıyla seçilecek yeni Cumhurbaşkanı'na görevi devredecek olan Ahmet Necdet Sezer'in Çankaya'dan sonra taşınacağı Gölbaşı'ndaki villasının bulunduğu sokak asfaltlanarak çevre düzenlemesi yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Sezer'in görevinin bitmesine sayılı günler kalırken, emekliliğini geçireceği Gölbaşı'ndaki villasının bulunduğu sokakların asfaltlama çalışmasına hız verildi. Karşıyaka Mahallesi Hacılar bölgesindeki villanın sağ ve solunda bulunan sokakların asfaltlanmasının ardından çevre düzenlemesi de yapılacağı belirtildi. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, taşınacağı villada, TBMM eski Başkanı Ömer İzgi, Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Mustafa Bumin ve Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Haşim Kılıç'la da komşu olacak.

Çatı katı ve girişteki bölümü ile birlikte 4 katlı olan vila, 2 bin 199 metrekarelik alana sahip, İnşaat alanı 685 metrekare olan villanın bahçesinde, 5 metre genişliğinde, 7 metre uzunluğunda bir havuz, havuzun yanında soyunma kabini bulunuyor. Diğer villalardan farklı olarak Sezer'e ait villa bahçe duvarından yükselen demir parmaklıklarla örülü.

Ayşe TÜRKMEZ/DHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2007 Salı 15:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necip gün IP: 88.241.219.xxx Tarih : 15.08.2007 12:58:56
ankarada su yok o havuz nasıl dolcak melih gökcek sever oöyle şeyleri