5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Viyadükte dehşet dolu saatler

(ÖZEL) BAŞKENTTE DEHŞET DOLU SAATLER

Başkentte ailevi sebeplerden dolayı bunalıma giren bir kişi viyadüke çıkarak silahla intihar etmek istedi. Silahlı intihar girişimi nedeniyle Ankara polisi alarma geçti.

Mamak'da İmrahor Viyadüğü'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, elindeki tabancayı başına dayayan bir kişi onlarca metre yükseklikteki viyadüğün korkuluklarından sarkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Çevre güvenliği alan polis ekipleri bölgeye sivillerin yaklaşmasını engelledi.

İsminin Halil olduğu öğrenilen genç adamın eşi ile sorunları olduğu ve çocuklarını görmek istediği için intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Viyadüğün üstündeki soğuk nedeniyle polis ekipleri bir polis parkasını intihar girişiminde bulunan gence giydirdiler. Polis ekipleri, genç adama sigara verdiler. Başına silah dayalı bir şekilde bira içtiği de görülen genci ikna için polis ekipleri ecel terleri döktü.

Saatler süren ikna çalışmaları sonucunda başına dayadığı silahla metrelerce yükseklikteki viyadükten sarkmaktan bitkin düşen genç adam intihar girişiminden vaz geçti. Polisler tarafından elindeki silah alınan genç adam bitkin bir şekilde olduğu yere yıkıldı. Olay yerine bekleyen sağlık görevlilerin yaptığı ilk müdahalenin ardından şok içindeki genç adam ambulans ile hastaneye götürüldü.

(ÖZEL) BAŞKENTTE DEHŞET DOLU SAATLER
(ÖZEL) BAŞKENTTE DEHŞET DOLU SAATLER
(ÖZEL) BAŞKENTTE DEHŞET DOLU SAATLER
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2011 Pazartesi 19:50:00
Güncelleme :21 Mart 2011 Pazartesi 22:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?