4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yargıtay Evi'nde esrarengiz ölüm

Ankara Yargıtay Evi’nin 303 numaralı odasında kalan 30 yaşındaki Hülya Goncaoğlu adlı kadın, üstünde sadece iç çamaşırlarıyla yatağında ölü olarak bulundu. Goncaoğlu’nun bir gece önce "Fuat" isimli kayıp bir erkekle oda kiraladığı belirtildi. Yargıtay Evi’nin işletmecisi ise "Son Nokta" operasyonu kapsamında aranıyor.

Otel görevlilerinin ifadesine göre, soyadı öğrenilemeyen Fuat isimli bir erkek, 31 Temmuz 2007’de yanında Hülya Goncaoğlu ile birlikte gelerek 303 numaralı odayı kiraladı. Erkek bir süre sonra otelden ayrıldı. Gece 22.00 sıralarında tekrar otele gelen erkek, odaya çıktı ve bu kez sabaha karşı saat 03.00 sıralarında otelden ayrıldı. Fuat isimli müşteri, resepsiyoniste oda numarasını yazdırıp "Hanımefendiyi sabah saat 10.00’da kaldırın" dedikten sonra gitti.

1 Ağustos günü sabah uyandırma servisi cevap alamayınca, şüphelenen görevliler odaya girdi. Üzerinde sadece iç çamaşırları olan kadının sırt üstü yatakta yattığı ve burnundan kan gelmiş olduğu görüldü. Otel yönetimi hemen polisi arayıp ihbarda bulundu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Mustafa Akyol olay yerinde inceleme yaptı. Kadının yastıkla boğulma ihtimali üzerinde duran savcı, odadaki tüm eşyalara el koydu. Genç kadının kesin ölüm nedeni otopsi sonucunda belli olacak.

Yargıtay evinin işletmecisi Rauf Aktarlı, Son Nokta operasyonu kapsamında, örgüt parasını akladığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Hakkında tutuklama kararı verilen Aktarlı, o günden bu yana aranıyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 07:34:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?